Toch misschien tijd om de ketel te vervangen?

Ik zat net net in de auto en hoorde een reclame voorbij komen van een leverancier van HR ketels. Dit sprak mij wel aan. Eerlijk gezegd is mijn ketel ook weer aan vervanging toe. Vorig jaar was er nog een beetje onderhoud aan gedaan en is er een reparatie geweest. Ik moet je eerlijk bekennen dat ik toen ook overwogen heb om de ketel te vervangen, maar het toch nog maar even uitgesteld. De ketel is nu zo’n 10 jaar oud. Ik heb eens wat onderzoek gedaan en op zich zou het interessant om hem te vervangen. In deze periode zijn er van leveranciers een aantal acties waarbij je korting krijgt op de CV ketel. Dit heeft mijn aandacht. Het is natuurlijk een flinke investering en de huidige ketel doet het op zich nog wel, maar een nieuwe kan ook weer zuiniger worden. Dat maakt de investering extra interessant vindt ik. Ik ga eens rondkijken naar de beste deals..

cv ketel vervangen